📦 Vreau să fac o returnare
😢 Doresc să fac o reclamație

Găsiți formularul de returnare pe pagina următoare.


În termen de 14 zile

Ați primit produse care nu vă plac? Ceva nu vi se potrivește? Nu vă faceți griji, aceste lucruri se întâmplă. Aveți la dispoziție 14 zile pentru a returna bunurile pentru o rambursare. COSTURILE DE RETURNARE SUNT SUPORTATE DE CĂTRE CLIENT.

Puteți returna hainele nepurtate și curate în ambalajul original în termen de 14 zile de la preluarea bunurilor. Veți fi rambursat pentru toate bunurile pe care le returnați. Vă rugăm să trimiteți returul la următoarea adresă:

Vă rugăm să trimiteți returul la următoarea adresă Frogman - 2025E, Strada Ogorului 3G, Fan Courier 410554, Oradea, BihorIată ce trebuie să știți despre retururile noastre:

Vă rugăm să vă asigurați că returnați hainele care nu sunt purtate, nespălate, curate și în ambalajul lor original. Doar așa putem face pe altcineva fericit. Vă rugăm să rețineți că returnarea produselor murdare sau deteriorate ar putea duce la o rambursare mai mică. Pentru mai multe informații, consultați Termenii și condițiile noastre complete.

Din punct de vedere legal, avem la dispoziție 14 zile de la primirea coletului la depozitul nostru pentru a vă rambursa, dar de obicei ne ocupăm imediat de acest lucru. Dacă ați plătit cu numerar la livrare, nu uitați să introduceți IBAN-ul în formularul nostru de returnare online.